De corona-lockdown liet vele mensen stilvallen, ook ondernemende mensen die niet goed kunnen stilzitten. Wim Wuyts gebruikte zijn windstille moment om L.Arena op poten te zetten, zijn Gents wereldproject dat mensen uit alle disciplines wilt samenbrengen om te reflecteren over goed leiderschap en hoe dat kan leiden tot een betere wereld.

L.Arena


︎︎︎ Verzamelmapje met boek, kaart en pop-up amfitheater
Verzamelmapje 170 ︎ 210 mm
︎ Boek 64 blz., paperback
Omslag op ongestreken Arena Rough

L.Arena, a concept by Wim Wuyts
Architect Tom Callebaut helpt mensen om projecten te visualiseren door het vertalen van het concept in een (imaginair) gebouw. ‘Een drijvend amfitheater in de lagune van Venetië, nu het water daar weer helder is’, was Wims antwoord. Dat theater, met een arena waar mensen elkaar ontmoeten en ideeën op elkaar kunnen afvuren, is de droom die in dit boek wordt uitgewerkt.
 


We vingen het blauwe water van de lagune, het drijvende amfitheater en de rimpelingen in het water van ideeën die andere ideeën in gang zetten in de vormgeving van het verzamelmapje. Twee kapvormen, een boorgat en een splitpen: soms moet een ontwerp iets complexer zijn om poëtische eenvoud uit te stralen.


Armée de Verre Bookdesigncontact, instagram, linkedin