’t Felt


︎︎︎ (H)eerlijk eten van boer tot bord
Tekst Sam Paret
Foto’s Jelle Vermeersch
220 ︎ 280 mm
︎ 192 blz.
Paperback, genaaid
Omslag offset met beschermvernis, bewust niet gelamineerd
Uitgave in eigen beheer
isbn 9789082934175



We vertellen het aan iedereen die het horen wilt: Chef Tina Van der Heyden van restaurant Lepelblad is een van de verrassendste chefs van Gent. Wij blijven een grote fan van haar keuken: lokaal, duurzaam en seizoensgebonden.

In dit boek geeft ze een inkijk in haar kookfilosofie en ze verklapt haar tien beste leveranciers. Met contactgegevens!






’t Felt, een fantastisch boek van Tina Van der Heyden.
Wil je het boek graag bestellen? Mail naar info@lepelblad.be 
’t Felt is niet enkel een kookboek, het is een handleiding voor de duurzame keuken.  






Armée de Verre Bookdesigncontact, instagram, linkedin